NOVICE

2017/11 Omejena serija Presenečenje ob 50. obletnici: RECARO pisarniški stol

RECARO Automotive Seating predstavlja sedež posebnega dizajna ob 50. letnici prvega školjkastega sedeža: RECARO pisarniški stol s posebnim izgledom ''pepita'' vzorca oblazinjenja.

 

V času prazničnega vzdušja, RECARO Automotive Seating predstavlja sedež posebnega dizajna ob 50. letnici prvega škojlkastega sedeža: RECARO pisarniški stol. Inspiracija za omejeno serijo le 500 pisarniških stolov je bila RECAROva dirkalna školjka iz leta 1967.

 

Kirchheim/Teck, Nemčija - pravi ''must- have'' za vse avtomobilistične navdušence. Kot obeležitev 50. letnice prve RECAROve dirkalne školjke iz leta 1967 je RECARO Automotive Seating pripravil omejeno serijo pisarniškega stola v ''retro'' izgledu. Omejena serija le 500 pisarniških stolov je opremljena z vsemi najsodobnejšimi tehničnimi značilnostmi. Osnova stola je RECAROv najbolj prodajan model Sportster CS, kateremu smo dodali posebno oblazinjenje v značilnem pepita vzorcu v predelu hrbtišča in sedišča, stranski deli sedeža pa so oblazinjeni v visokokakovostnem perforiranem usnju. Hrbtišče stola krasi originalni logotip RECARO Rallye iz leta 1967, kot takrat prvo dirkalno školjko na svetu z licenco za uporabo na cesti. Ekskluziven pisarniški stol s stilskim rally znakom "50 Years" na vzglavju.

Še več izveste na www.edition.recaro-office.com, za podrobnejše informacije pa vam je na voljo vaš RECARO zastopnik za Slovenijo.