NOVICE

2018/02 PRAVI SOPOTNIK ZA VSE LETNE ČASE - ERGOMED MESH

Kirchheim/Teck, Odslej je RECAROva klasika med ergonomskimi sedeži na voljo z visokotehnološkim oblazinjenjem: srebrno svetlikajoča 3D mrežasta tkanina prepušča zrak in nudi optimalno udobje sedenja, tako v vročih poletnih, kot mrzlih zimskih dneh.

 

RECARO Ergomed s klima paketom nudi optimalno udobje sedenja tudi na dolgih poteh, tako v vročih poletnih kot hladnih zimskih dneh. Odslej pa je RECAROva klasika med ergonomskimi sedeži na voljo tudi z visokotehnološkim oblazinjenjem: srebrno svetlikajoča 3D mrežasta tkanina, ki prepušča zrak in izstopa z atraktivnim izgledom. Vgrajena ventilacija v sedežu zagotavlja odstranjevanje vlage skozi zračno membrano v oblazinjenju sedeža - tako je vaš hrbet popolnoma in prijetno suh, a se hkrati ne hladi. Srebrni dekorativni šivi poudarjajo obliko stranskega dela sedeža. Vgrajeno gretje sedeža dopolnjuje opremo klima paketa za hladne zimske dni. Kot dodatno je na voljo tudi univerzalni stranski air bag.

 

Še več izveste na www.seat-climate.recaro-automotive.com, za podrobnejše informacije pa vam je na voljo vaš RECARO zastopnik za Slovenijo.