NOVICE

Kirchheim/Teck, Nemčija. Že ime najnovejšega modela RECARO Automotive Seatinga pove, da je zaradi posebnega dizajna novi Sportster CS "Performance Edition" prava oprema za športne in tuning avtomobile. Unikatna inovacija v dizajnu je prava paša za oči: RECAROvi mojstri sedežev so iz usnja v vzglavju sedeža in stranske zaščite ustvarili atraktiven karbonski izgled. Kot kontrast karbonski črnini je v vzglavju bel izvezen RECARO logotip, ob straneh pa rdeča usnjena pasova, ki skupaj poudarjajo dinamične konture novih sedežev za naknadno vgradnjo, ki so bili premierno predstavljeni v letu 2016 na Essen Motor Showu v Nemčiji in bodo na voljo le v omejeni seriji.  

Kot vsa oblazinjenja za avtomobilske sedeže RECARO je tudi oblazinjenje za Sporster CS "Performance Edition" izdelano ročno. Površje usnja v vzglavju in bočnih stranicah sedeža v realističnem izgledu karbonskih vlaken je kombinirano s pasom v rdečem usnju in belo vezenino logotipa ter osrednjim delom v črni 'Dinamica' mikro-fibra tkanini.

Dodatne doze športnega stila novega Sportster CS "Performance Edition" sedeža ne prinaša le njegov unikaten izgled, temveč tudi sama notranjost sedeža: brezkompromisna kombinacija karakteristik športnega sedeža, združenih s prvovrstnimi lastnostmi dirkalne školjke ustvarijo tipično RECARO izkušnjo vožnje - z najboljšim občutkom za dinamičnost avtomobila in prvovrstno podporo telesu. 

Novi sedeži so izdelani v omejeni seriji posebne edicije. Osnovani so na priljubljenem RECARO Sporster CS modelu, ki ga mnogi proizvajalci avtomobilov vgrajujejo kot standardno opremo v njihovih najboljših športnih izvedbah avtomobilov: od Ford Focusa RS do Renault Megana Trophy. Dodatna dobra novica za naknadno vgradnjo: vse RECARO konzole za Sportster CS model so na voljo tudi za "Performance Edition". Novi biser mojstrov sedežev iz Kirchheima/Teck lahko naročite tudi s stranskimi air-bagi.