PRAVNA IZJAVA/ PODATKI

PRAVNA IZJAVA/PODATKI

I. Področje veljavnosti
Izdelke RECARO Automotive na slovenskem trgu zastopa podjetje:
ČENČA Barbara Oblak s.p.
Novovaška cesta 83
4226 ŽIRI
e-pošta: info@recaro-slovenija.si
Identifikacijska številka za DDV: SI18717136
Matična številka: 5963933
Številka odločbe za opravljanje dejavnosti: 31300-0117/90/JES
Poslovni račun NLB: 02024-0013039863

II. Temeljne določbe
Ti pogoji so vezani na pravila in pogoje s spletne strani v nemškem jeziku RECARO Automotive sedežev.
Slovenska različica spletne strani služi kot nezavezujoče informacije o RECARO Automotive sedežih in je izključno informativne narave.


III. Avtorske pravice
Vse pravice pridržane. Za vsa besedila, slike, fotografije, zvočne datoteke, animacije, videoposnetke in njihovo ureditev na spletnem mestu RECARO Automotive veljajo avtorske pravice in druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati v komercialne namene ali za namene distribuiranja, prav tako pa jih ni dovoljeno spreminjati ali objavljati na drugih straneh. Nekatera RECARO Automotive spletna mesta lahko vsebujejo slike, katerih avtorske pravice pripadajo tretjim osebam.


IV. Garancije, odgovornost
Za podatke, ki so na voljo na tej strani, ne veljajo nikakršna zagotovila, izrecna ali implicitna, vključno s kakršnimikoli zagotovili glede primernosti za prodajo, primernosti za uporabo za določen namen ali nekršenjem pravic tretjih oseb. Kljub prepričanju, da so informacije točne, lahko vsebujejo napake ali nenatančnosti. Podjetje RECARO Automotive ni v nobenem primeru odgovorno za kakršnokoli posebno, neposredno ali posledično škodo, ki je povezana s tem gradivom, razen če je posledica malomarnosti ali namernega škodljivega ravnanja. Podjetje Čenča s.p. ni odgovorno za vsebino spletnih strani, ki jih vzdržujejo tretje stranke in zaradi tega ne prevzema nikakršnih odgovornosti za povezave s tega spletnega mesta na druga spletna mesta.

V. Varovanje podatkov
Pri uporabi naših storitev vas bomo morda prosili za vaše osebne podatke. Posredovanje teh podatkov je prostovoljno. Vaše osebne podatke bomo uporabljali popolnoma v skladu z zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov.
Osebne podatke, ki jih vnesete na spletnih straneh RECARO Automotive, bomo uporabili kot del pogodbenega postopka in v obdelavi vaših zahtevkov. Za svetovanje, oglaševanje in tržne raziskave lahko vaše podatke obdelujemo in uporabljamo le z vašim izrecnim dovoljenjem.
Če ob tem, ko nam izdate dovoljenje za zgoraj navedene namene, dovolite, da vaše osebne podatke lahko uporabljajo tudi druge organizacije skupine RECARO Automotive ali morebitne izrecno navedene tretje osebe, lahko vaše podatke posredujemo tudi njim. Če tega ne dovolite, vaših podatkov ne bomo posredovali drugim osebam.

VI. Piškotki
Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se prek spletnega mesta shrani na trdi disk vašega računalnika. Piškotki ne vplivajo na delovanje vašega računalnika in ne vsebujejo virusov. Piškotki z našega spletnega mesta niso namenjeni zbiranju kakršnih koli vaših osebnih podatkov. S pomočjo nastavitev v brskalniku lahko uporabo piškotkov kadarkoli onemogočite. Praviloma se piškotki na našem spletnem mestu uporabljajo samo v času veljavnosti seje za namene anonimnih, statističnih ocen in za namene izboljšanja prijaznosti do uporabnika. Na nekaterih delih spletnega mesta se piškotki občasno uporabljajo tudi v dodatne namene. Ob vstopu v takšne dele spletne strani boste o tem obveščeni.